Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Plivat na sebe je asi česká národní vlastnost. Stejně jako snaha o světáctví. Ale ono to souvisí i s výkladem dějin. Nad tím co českému národu pomohlo, lkajeme jako nad tragedii a co skutečně bylo tragedii, to oslavujeme jako vítězství.

0 0
možnosti
TG

!R^R^ Kníže zkrátka dojel a teď už jen kope kolem sebe. Pŕedstíraná fasáda noblesy a důstojnosti rychle opadala. A tak zbývá si jen tiše povzdechnout: ...tak tenhle člověk měl reprezentovat a hájit zájmy této země..!?

2 3
možnosti
FL

Přirovnání KS sedí v tom, že si Zeman chce mít větší moc než co mu dává jeho funkce a to dělali komunisti a fašisti. Nesedí v tom, že Zemanovi nejde o nastolení diktatury, policejního státu, represe vůči kritikům - věznění, vraždění, maximálně nějaké to nejmenování profesorem.

3 0
možnosti
ZB

Proč pospíchat s rozpuštěním sněmovny, když Fischer už týden dělá trapnosti a dokazuje, že nová  " Zemanova" vláda lepší nebude...nechme Želého v klidu pracovat...;-)

6 1
možnosti
KO

Vítám Vás mezi nevolníky: https://www.youtube.com/watch?v=T2_AXoU-5Bg  Jinak karma :-)

2 0
možnosti
Foto

J18a80n 74R59ý55z29n20a83r

15. 7. 2013 15:08

Naši politici si nějak přestávají vidět do úst. Schwarzenbergovo přirovnání současnosti k nástupu Hitlera ... vidím jako daleko zrůdnější než ten Zemanův Alláh.

Zkrátka není po jeho a dědeček s erbem na to holt nějak nestačí.

3 2
možnosti
JK

Jak presne KS ocernuje nasi zemi u sousedu? a tu hracku MZ mozna nikdo z pravice vzit nechce, protoze cim dele si s ni MZ bude hrat, tim hure pro nej... ;-)

1 1
možnosti
JH

"Karel Schwarzenberg má neobyčejně jednoduchou, rychlou, čestnou a veřejností vítanou možnost, jak Zemanovi jeho hračku vzít: Přemluvit své kolegy, aby rozpustili Sněmovnu a vydali se vstříc novým volbám. Pročpak to asi nedělá?" - a az po volbach Zeman dosadi znovu Rusnoka, tak co? Snemovna se opet rozpusti? A zase? A zase?

2 0
možnosti
Foto

Moc pěkný článek. R^ Souhlasím s Vámi.

3 1
možnosti
MK

Že Vás vidím Jaroslave. Jak to dopadlo s tím česnekem?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS