Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Diskuzia krásne ukazuje na militantnosť a netoleranciu majiteľov áut, ktorí nechcú nám, slobodomyseľným (nezamieňať prosím za slabomysleľných) dovoliť podieľať sa na využívaní diela, na ktoré sme prispeli svojimi daňami! Tfuj! hanba!

9 0
možnosti
JH

J24o71s16e71f 11H68á79l26a

8. 10. 2014 19:25

A tak to máte se vším! To je pak skutečně "radost" něco pro Prahu dělat!

1 0
možnosti
Foto

Jedinečný a velkolepý záměr! Bude-li vypsáno referendum, máte pochopitelně mou podporu, pokud do toho ovšem coby neobčan Prahy budu mít co mluvit.

Máte za sebou skutečně skvělý tým, tož to určitě vyjde!

6 0
možnosti
TS

Ano, palec nahoru! R^

A když vás podpořím, zasadíte se o podobný projekt i u nás v Karlových Varech? Už máme dost toho centralismu, také chceme svůj vlastní tunel! S fontánou, sáčky na psí sakramenty a prodejnou lázeňských oplatek!

6 0
možnosti

Ve Varech se podle mých informací připravuje obří projekt kulturně společenských domů s parkovišti v podobě zemljanek za cca 5,2 mld korun. Nechápu tedy, co pořád všichni máte s tím pragocentrismem! ;-O

6 0
možnosti
JH

J53o33s51e11f 18H38á98l65a

8. 10. 2014 18:59

Pan Klauda nějak podezřele rychle zmizel!

Paní Poláčková, to můžou psát v novinách, na internetu, vysílat v televizi a vy mu pak tady pomalu dáte souřadnice do bytu. Hned si jděte zkontrolovat auto a zamkněte se!

4 0
možnosti
MK

Pan Klauda řekl, že nemá řidičák, tak předpokládám, že by nenašel v autě ani volant :)

1 0
možnosti
PK

P81e81t38r 34K46u73č18e25r34a

8. 10. 2014 18:51

Ježiš to je blbost! Bez dopravní obslužnosti vymizí většina služeb a obchodů. A kdo se coural městem kde nic není?Pokud automatčíci a podobní pošuci chtějí žít bez aut, volbu jistě mají. A nemusí nutně omezovat naprostou většinu produktivní populace. Jen holt nemohou žít spolu se zbytkem společnosti na jednom místě. Doporučuji jim bydlet v dosud neobydlených lokalitách, kde nebudou nikoho omezovat a šikanovat.

1 3
možnosti
MB

Takých, ako ste vy by mali z miest a z tunelov vyhnať prednostne! Že sa nehanbíte! Tfuj!

6 1
možnosti
OM

Žít Blanku! (Fay) R^

7 0
možnosti

No přiznám se, pane Jindro, že jsem nejprve při přečtení prvních řádků kroutil hlavou a říkal si, jestli jste se snad nezbláznil, ale čím dále jsem ten Váš článek četl a dával si dohromady Vaše argumenty pro Váš projekt, tím více jsem byl vaší myšlence... a nebál bych se říct přímo filozofii, nakloněn!

Máte naprostou pravdu! Takováto mnohamiliardová investice má ve městě pokud možno sloužit všem! Nevím tedy, proč by si zrovna tunel Blanka, který stál Pražany mnoho miliard z jejich rozpočtu, které by jinak mohly být využity daleko lépe, měl být výjimkou a sloužit pouze motoristům!

Já osobně třeba tvrdím už dlouho, že prostory pražského Metra jsou málo využity a jsem zastáncem myšlenky, že by měla být nástupiště alespoň vybraných stanic určena k provozování stánků s občerstvením, rukodělným zbožím, oděvy atd. Zkrátka takové malé tržnice. Prostory jsou to velice lukrativní, o zákazníky by nebyla nouze a pražský dopravní podnik, potažmo město Praha by z příjmů za pronájem stánků mohlo hradit ztráty dopravního podniku!

5 0
možnosti
RK

To si děláte legraci? 8-o

0 2
možnosti

V60í70t 27Ž60í57l24a

8. 10. 2014 18:18

To je ale pěkná diskuse.

Asi takto: Když mi bylo 20, vlastnil sem velké H. Chodil sem všude pěšky a bylo mi nádherně. Bydlel sem u rodičů, kde byla vždy plná lednice a nic sem nemusel tenkrát řešit a shánět... a nenáviděl sem auta !!! 

Teď je mi 2x tolik a vidim všechno jinak. Mám práci na blbém místě, kam MHD nejezdí a mam např. chalupu, kam musít dopravit spoustu věcí. Taky se musim starat o rodinu, nakupovat a shánět spoustu věcí, zkrátka bez auta se neobejdu a třeba stěhovat pračku metrem, legrační představa hihihi.

Takže asi tak a vo tom je a proto ta vzájemné nenávist....

0 1
možnosti
JH

J68o81s48e88f 86H81á83l95a

8. 10. 2014 18:21

To je nějaká minipovídka do Bakalářů?

6 0
možnosti
MB

Pán Jindra, zabudol ste ešte na Vietnamskú komunitu, ktorá by si určite chcela v každom zákutí otvoriť svoj obchod s marih... pardón s potravinami. Inak to vidím na diskrimináciu. A v tuneli by sa mohli poriadať technopárty alebo sprievody Gay Pride, TB Pride (proti rasizmu a antisemitizmu) prípadne naši súdruhovia z blogu by mohli usporiadať nejakú oslavu narodením Veľkého Vláďu P. Čo vy na to vo Vašom združení?

7 0
možnosti
MB
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 957x
Milovník života a vášnivých debat. Snad na ně dojde také pod tímto blogem.

Seznam rubrik