Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Pěkné, škoda, že jsem ten článek objevil až teď.

4 0
možnosti
Foto

;-D ;-D;-D Jich mamička bola babička (známa toť herečka Kurandová)

5 0
možnosti
Foto

Tak to uz je i na me moc ;-D ;-D

1 0
možnosti
FF

:-)Neuvěřitelné!...Krásný životopis a dějiny tohoto významného badatele. Som volmi rád, že jste zmínil aj bratra Slavomíra, kteréhož jsem již měl za zesnulého. Je mi potěšením, že je živ a tak nějak i zdráv. Promiňtě, Václave, že se mi sem do českého pravopisu plete sem tam i Vítova slovenčina, ale som už tak zblbnutý týmto, že se dokonce přistihuji i v práci, jak v obchodním dopise zmiňuji slová z tejto Kovandovy lingvistiky. V domácím prostředí si pak už něberiem servítky a šprechtím v tejto řeči jen sa práši.

6 0
možnosti
MT

Kdes te boli včiera s tou handrou?!;-O

3 0
možnosti
JH

J70a45n 14H42a67n84á73k

25. 4. 2014 0:04

Napsal jste to geniálně a vůbec s tím nesouvisí, že pan Kovanda je také geniální! R^

4 0
možnosti
Foto

Azda som eště nafůklá z vajiec, blahoželám a nožky bozkávám, výborná robota!

8 0
možnosti
FF

Tu to matě...vajcia ste škrblíla, inkontinečná ste sa stavěla, len aby vas chalani aj s ogarmi nedojuchali..a pak němatě miť metěorísma..!

3 0
možnosti
FF

F34i77l98i92p 55F79u40c18h26s

24. 4. 2014 21:04

Domníval jsem se, pane Jindro, že laťku nastavenou včerejšími "miešanými vajcami" nebude vůbec lehké překonat. Jak vidím, hluboce jsem se mýlil. R^

Hezký večer. F.F.

10 0
možnosti
MB

Praudu ďjetě, pánko Fuxovie. Včerajšje vajćja boľi skutočně ňječo výnimočné až vynikajúce, aľe toto je skutočňje vyňikajúce až neskutočné. Kolbúk hore a paľec dolu (aľebo je to opaćnje?) ňevaďí.

5 0
možnosti
Foto

Ako by povedal klasik - garma!!R^

6 0
možnosti
BB

Neobyčejně krásně napsaný životopis, geniálního umělce, Víta Kovandy, dobrého člověka a neúnavného bojovníka za lepší zítřky. Děkuji i za zmínku o jeho bratrovi, Dr.Slavomírovi Kurandovi, kterého si léta vážím, coby vědce, člověka a moudrého muže. Pane Jindro, ve vašem blogu jsem objevila netušeného génia, který dokáže věcně, stručně a přesto poutavě  popsat pohnutý život lidí, které společnost nedokáže náležitě ocenit, přečetla jsem jedním dechem, děkuji V

9 0
možnosti

Máte krásné jméno! Skoro stejně, jako Šárka Šípková a Marie Medková! R^

4 0
možnosti
MB

Ej, bisťu, to je článočjek. Pánko Jindra, prebiehol sťe ma, ľebo som chcel svuojmu rodákovi (aj keď prišijel na svet na opačnom kuonci) venovať aj ja, aľe som to nesťihuol. Pracovaľi sme totyž spolu s brathom páno Kovanda, docentom Stanislavom Kurandovie na veľmi doľežitiom výskumnom projekte, ktorý má veľký vpľiv na ďaľšie genrácije tu v krajoch českých. Ten projekt zňjie - Vpľiv Mosteckej uhoľnej páňue na výskyt hobitov a ich mopsľíkov v Čechoch. Musíte sám uzňať, že toto bolo životnje doležite a my sme sa s pánom docentom museľi ponoriť až hlboko do anáľoch, aby sme pozisťovaľi zaujímavé skutočnosti alebo aj neskutočnosti. A keď sme zos totych anaľoch vyliezľi, tak už článok bol tu. Aľe pripravil sce ho skutočnje bárs fasacky, jak mi hovorime. A njekto tu navrhoval sochu aľebu bystu (toto je odvodené od slovenského bisťu), aľe myslím si, že na tak veľkeho geňja, jak je pán Kovanda je toto malo maličko premaličko. Ja navrhujem postaviť rovno také menšje mauzoľeum, kďe by bol pán Kovanda zaživa už vystaveny a po smrti (naj mu je zem potom ľahká, aľe nje že navaľja na ňeho 10 kubíky betonu), by sa chodili na tohoto geňja dívať. Koňjec muojho príspevku. Karma Dušanbe, díky Marek. A ako vždy, ako vždy. EU[>-]RvR^V!!?

15 0
možnosti
JL

Doparoma, to je článok!!  V

Ďakujem, pán Jindra. Dúfam, že nas čaká ještie vel'a zaujimavého z tvorby pána

Kovandu.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS