Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Je jednoduché se posmívat, ale paní Dianová psala o pejskovi. To je trochu jiné zvířátko jako želvička. V první řadě více lpící na pánovi. Koncept smrti je mu pravděpodobně trochu vzdálen ( asi jako dětem) ale zcela jistě je pejsek schopen vnímat emoce "svých" lidí.To je na co reaguje. Ostatně, jsou pejskové, kteří dovedou předpovídat epileptikům blížící se záchvat. Je to vlastnost vrozená, lze ji u některých jedinců pouze rozvinout, ale ne naučit.

Želvičky, ač příjemní společníci, o nás až takový zájem nejeví.

Nevím, zdali stojí za to být vtipný za cenu toho, že jste nelaskavý.

0 4
možnosti
JH

Epileptický záchvat předpovídají k psi pravděpodobně podle změny pachu, nikoli podle vnímání emocí. Není pravda, že ji nelze naučit, jen je zatím nikdo spolehlivě nevycvičil. Problém bude v tom, že pachové změny nebudou u lidí stejné, není tedy možní mít nějaký vzorek pro výcvik. Pochopitelně se na to hodí jen někteří psi, zrovna tak jako vyhledávání drog nebo výbušnin jsou vhodní jen někteří jedinci.

5 0
možnosti
Foto

:)) Ty si zvíře :))

4 0
možnosti
MT

Ano, želva je po všech stránkách unikátní zvíře. Taková želví polívka, to je snad lepší než tradiční ochsenschwanzsuppe!

Nicméně nechci být nespravedlivá, mám zrovna se psy docela zajímavé a dojemné zážitky i bez legrace, třeba ten, kdy si náš pes prostě řekl, že chce umřít, nebo se nás čuba snažila zachránit před "lavinou" sněhu ze střechy. Takže je mi jedno, jestli si to lady Di vymyslela, aby zahrála na city, tyhle věci se dějou i bez jejích psic, koťátek a myšátek a vešátek a pavouků.:-)

3 1
možnosti
JR

J34a65r11a 40R29a29n95k

17. 9. 2014 4:45

Prominte madam, zrejme take bezne pojidate polevku ze zralocich ploutvi, asi jste text nepochopila:-/

0 0
možnosti
Foto

přes slzy jsem přestala vidět na text ;-( vy si zahráváte s lidskými životy! víte co dokáže udělat takový nápor emocí třeba s organismem hormonálně rozkolísaným klimaktériem? ;-(

7 0
možnosti
Foto

J54a19n80a 77M23a44j11o40v91á

16. 9. 2014 22:24

A co teprv já, trávící večer hypnotizováním nešťastného kocoura...co když to se mnou švihne? Kdo dá vody mému kocourkovi?

(ale fakt).

2 0
možnosti
Foto

Krásné!R^

Kdysi jsem měla morče Čendu. Byl tak citlivý, že když jsem měla zlomenou nohu a chodila o berli, Čenda začal kulhat, abych v tom nebyla sama. A když v akváriu uhynuly rybičky, týden nežral a v očích měl slzy. A to se řekne obyčejný hlodavec!

11 0
možnosti
DA

D36a70v10i82d 83A69d50l23e84r

16. 9. 2014 20:09

A co ta adoptovaná beruška, Vandy? Ta vám jistě čte z mysli, že? A to se řekne obyčejný hmyz.

8 0
možnosti
Foto

Roním slzy jako želva. ;-(

Samým dojetím nevím, zda na počest staré paní luštit křížovku nebo křížit luštěniny...

Asi si koupím želvičku a budu jí říkat Gregor.

13 0
možnosti
DA

D84a94v93i96d 39A71d44l66e93r

16. 9. 2014 18:12

Jen jestli to nejsou krokodýlí slzy, pane Řehtáčku. My vás už tady dobře známe.

R^ - to je varovný prst

7 0
možnosti
MS

Vynikající dílo R^

Vlastně poučná bajka, že? Pište častěji prosím ;-) V

7 0
možnosti
Foto

Václave, nesnažte se na nás hrát citlivou duši! Já si ještě pamatuju, co jste za hulváta, co zneužívá důvěry žen! A žena je jako želva, taky to má v sobě ž a a. Želva je teď jistě v útulku, pokud jste ji ovšem nesnědl se svými kamarády, zakomplexovanými chudáky, co v životě nic nedokázali... a tak dále, a tak dále...

6 1
možnosti

8-o Tak! A je to venku! Já jsem si to hned myslel, že je Jindra jenom obyčejný balkonový šmírák žen a želva je jen zastírací manévr! A Vy budete, paní Hubeňáková, určitě ta stará žena z balkonu naproti, viďte? Neostýchejte se, neberte na chlíváka ohledy a řekněte všem, jak to tenkrát doopravdy bylo!

6 0
možnosti

Vašku, vy jste ale zvíře! A nemyslím to vůbec zle, prostě jste citlivý a je vidět, že vaše duše je plná něhy. Karma Astřičce. V

7 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 957x
Milovník života a vášnivých debat. Snad na ně dojde také pod tímto blogem.

Seznam rubrik