Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Napsala jste to skvěle, Jindro!

9 0
možnosti
OM

A navíc, Václave, to vaše příjmení je jakýmsi znamení, podtrhujícím smysl vašeho filosofického textu.

Jindro, ty nejsi Jindra? Ty jsi.... Jindra?

7 0
možnosti
Foto

A vlastně...jo. Knír už mi pomalu roste....R^

5 0
možnosti
OM

Díky, Václave, že jste se zastal našeho Vladimíra. Ale nejen proto. Díky i za celý článek, líbí se mi vaše pokrokové animální smýšlení. Carl Gustav Jung se jistě radostí tetelí ve svém hrobečku. R^

6 0
možnosti
Foto

On je Václav velmi citlivý muž a blogerka! Chtěla jsem jej nominovat na objevitelku roku spolu s Mistrem, ale ten zatracený error mi to neumožnil.

5 0
možnosti
JP

Krásné - souhlas- karma!

Já to celé dokonce vidím jako sochařský výjev: mohutný sokl, bohyně Diana, svírá dvé chlapečků v dívčích řízách, jedno robě drží v ručce hlásnou troubu, druhou si tlačí do ouška trychtýř, druhé šťastně rozhazuje z igelitky konfetky ve tvaru krup ... vše samozřejmě z kararského mramoru a umístěno na třídě Karla Engliše v Praze, matce všech měst, 111 50.

6 0
možnosti

ANO! Některé ženy jsou mužné a někteří muži jsou žženštilí, hranice pohlaví jsou někdy tenké, jindy obří. Pulitzerova cena se dává bez ohledu na pohlaví. Je třeba sejmout okovy pohlaví. Tleskám vašemu návrhu a karmu posílám. Vašku, jste prostě jednička! V

9 0
možnosti
OM

Vidíte? Vašku - rod mužský; jednička - rod ženský. Funguje to! R^

4 0
možnosti
PP

Doslova skvělé. Vyhmátl jste to podstatné, a to málokdy vídaným způsobem. Takto se mají psát moderní blogy. Dynamičnost chápání pohlaví (pozn. pro Mistra - to není nic vulgárního, nedělejte na to nejapné žerty), prostupnost hranice mezi mužstvím a ženstvím, Jung, ... jde mi z toho až hlava kolem. Bezva. Karma jako Pučálkovic Anima ... pardon .. Amina.

8 0
možnosti
PH

Naprostý souhlas a karma! Také se někdy cítím spíše jako Petr Hájek a nevím, proč bych kvůli tomu měla být diskriminována! Pokud bych byla blogerka, nemožnost být nominována jako bloger roku by mne velmi frustrovala!

8 1
možnosti
JP

Jako Petr Hájek? Tak to máme stalking a kyberšikanu, co tam máte dále?

1 0
možnosti
SB

V mnoha ohledech souhlasím s tím, že je nutno nebo správné odlišovat mužskou a žensku kategorii, ale mezi blogery, tedy v podstatě mezi literáty, to nechápu stejně jako Vy.

Literární výtvor je prostě nezávislý na osobě autora. Nobelova cena za literaturu se též dává bez ohledu na pohlaví kandidátů.

3 0
možnosti
OM

Až na ty "literáty" souhlas. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 957x
Milovník života a vášnivých debat. Snad na ně dojde také pod tímto blogem.

Seznam rubrik