Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprosto ženiální počin. Myslím, že Oscar za nejlepší zahraniční film nás nemine. Ano, polistopadová scéna trpěla sychravým podzimem, samé padavky, ale totovytrhne z letargie celý národ a opět se můžeme navrátit ke klasickému českému filmu, kde je to vážně jenom o lidech, o jejich osudech, nespoléháme se na levné speciální efekty, ale na lidské maso a jeho problémy. Tleskánky a karma aVVVVR^R^R^

1 0
možnosti
JP

Nastal čas, aby Kroupologie pomalu, ale jistě, začala uvažovat o přihlášení VK do Show Jana Krause. ;-DR^

4 0
možnosti
Foto

Čímž by vznikla nová Show Vladimíra Kroupy!

5 0
možnosti
Foto

Václave a Jindro, tohle se povedlo  vám oběma a můj potlesk je upřímný a dlouhotrvající, přeruovaný výkřiky "Ať žije VLADIMÍR KROUPA!"

4 0
možnosti
Foto

Smekám a dávám KARMU. :-)

4 0
možnosti
OM

Hlavně žádnej spoiler, Jindro Václavů!

4 0
možnosti
Foto

Tak ono už to prosáklo?8-o Snad moc nepřeženu, když prozradím, že už si doma před zrcadlem trénuju slavností řeč na přebírání Oskara za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roliR^

4 0
možnosti
Foto

Slyšel jsem, že ceremoniál tentokrát proběhne v Domě kultury Jirkov u Chomutova, který jste svým scénářem tolik proslavil.

2 0
možnosti
JR

J61a76r38a 45R95a71n53k

5. 2. 2015 18:43

R^R^Perfektni, Mistr si jako jeden z mala zdejsich blogeru Oskara zaslouziPerfektni, Mistr si jako jeden z mala zdejsich blogeru Oskara zaslouzi....kdyz uz nebude Oski, tak aspon "Razzie", dekuji, ze jste nezapomel na Faltyna;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 957x
Milovník života a vášnivých debat. Snad na ně dojde také pod tímto blogem.

Seznam rubrik